Verslag persdag RTL

 

Op 10 September stond RTl Duitsland in het teken van Magie! Wereldberoemde illusionist Hans Klok, liet in het gehele RTL gebouw zijn magische talenten zien.

in de vroege ochtend was Hans te gast bij Guten Morgen Deutschland, waar hij de presentatoren flink liet zweten. Zo wist Wolfram Kons niet helemaal zeker of hij zijn arm nog heel terug zou zien tijdens zijn hulp bij een illusie. Vervolgens was Hans te zien in Punkt 12. Voor presentatrice Katja Burkardt sprong hij niet uit een taart, maar uit een grote zwevende witte doos.

Rond 2 uur in de middag liet Hans een van zijn meest spectaculaire illusies zien in de grote ontvangsthal van het RTL gebouw. Vastgebonden met kettingen ging hij een grote gevulde water tank in, waar hij zichzelf wist te bevrijden, voor hij zou stikken. Gelukkig ging alles goed.

In het avondprogramma Explosiv bewees Hans de droom van iedere wijnliefhebber te zijn. Uit een enkele cylinder wist hij 14 flessen rode wijn tevoorschijn te toveren. Presentatrice Elene Bruhn en Hans hadden uiteindelijk genoeg wijn om de persdag bij RTL met een toast af te kunnen sluiten!