Hans Klok wil graag biertjes drinken met Ilse DeLange

14 augustus 2018 08:40
BRON: RTL Boulevard

Afgelopen week kreeg illusionist Hans Klok het hele internet over zich heen toen hij een opmerking maakte over countryzangers Ilse Delange. Bij radiozender 100% NL reageert hij voor het eerst op het voorval.

 

 

“Ik vind haar een geweldige zangeres en een geweldige vrouw, maar dat leest niemand op zo’n moment”

“Ik ga op tournee, en tja, dan ben je verlicht naar je producent een aantal interviews te geven om die zalen te vullen”, begint Hans zijn verhaal. “Een journalist van het AD vroeg tijdens één van die interviews aan mij of ik een hekel heb aan iemand, en na een paar keer doorvragen zei ik; ja, eigenlijk vind ik het best raar dat Ilse DeLange nog zo’n accent heeft terwijl ze al zo’n grote carrière heeft.”

En die specifieke uitspraak valt bij veel mensen verkeerd. “Daarna kreeg ik het hele interview over mij heen met ‘rot op naar Las Vegas’”, vertelt Hans verbaasd in het gesprek. “Op zo’n moment word ik een beetje recalcitrant en denk je vooral, krijg de schijt, ik ga helemaal nergens op reageren! Het is maar een mening, en daarnaast… ik praat zelf ook met een accent!”

Hans heeft dan ook helemaal geen hard feelings richting de getalenteerde zangers. Hij is zelfs groot fan van de blondine! “Ik vind haar een geweldige zangeres en een geweldige vrouw, maar dat leest niemand op zo’n moment” vertelt hij aan radio-dj Lars Boele.

Afgelopen week trekt hij dan ook de stoute schoenen aan en stuurt Ilse persoonlijk een berichtje met zijn excuses. Waarop Ilse overigens nog niet op gereageerd heeft… Oeps! Toch sluit hij een get together in de States niet uit. “Ik hoop binnenkort met Ilse in Amerika een biertje te kunnen drinken”, sluit hij het ontwerp af.