Emotioneel Afscheid in Carré

Hans Klok nam gisteren met een lach en een traan afscheid van zijn geliefde Koninklijk Theater Carré.

Het was een voorstelling die de 130-jarige theatertempel aan de Amstel nooit zal vergeten. In een volledig uitverkochte zaal gaf de meesterillusionist het allerbeste van zichzelf.  ‘Hij springt nog hoger uit illusies dan anders en het lijkt wel of hij op wolkjes loopt’ liet een technicus die reeds 20 jaar met Hans werkt zich ontvallen tijdens de intermissie. ‘Het leek wel of zijn haren nog meer wapperden dan bij andere shows’ vertelde een blije bezoeker na afloop. Maar liefst 2000 mensen sprongen nog voor het einde van de show gelijktijdig rechtop om de snelste illusionist ter wereld te overladen met welverdiend applaus. De ovatie duurde een kwartier en vulde de legendarische zaal als een geluid dat leek op een 15 minuten durende donderklap.

Hans, aangespoord door het gejuich, straalde nog meer dan tijdens andere voorstellingen. ‘Carré blijft toch wel hét mooiste theater ter wereld en wanneer je publiek de zaal bijna met de grond gelijk maakt uit pure extase dan geeft je dat een extra boost. Ja, dit is een moment dat mij voor altijd zal bijblijven… Het publiek gooide rozen en dat is een groter compliment dan ik kan verwoorden.’ Ook op social media uitte Hans zijn dankbaarheid. Een post net na het aflopen van de voorstelling zorgde voor heel wat emotionele respons, zowel uit Nederland alsook ver daarbuiten.

Tot slot reageerde ook Koninklijk Theater Carré op het afscheid van een van de meest iconische performers die ooit bij hen op het podium stond.
“Dank je wel Hans Klok voor ontelbare magische momenten die je ons bezorgde. Je verzorgde niet alleen een unieke act die voor altijd een plaats zal krijgen in de geschiedenis van dit theater maar laat ons ook achter met ontelbare persoonlijke herinneringen. Wij zeggen geen vaarwel maar een hoopvol TOT ZIENS. Good luck in Las Vegas!”

Hoewel Hans net Carré uitzwaaide is zijn laatste Nederlandse avontuur nog niet afgelopen. De komende 6 weken staat hij in een theater bij jou inn de buurt! Check de ticketpagina voor meer informatie: